En till tävling!

Nu finns det en FRIDISTANSLIGA på flightlog (Loggboka). Administratörer är Stefan Rolén och Janne Järnesjö. Deltagande är helt gratis och anmälan sker till någon av de två administratörerna (via exempelvis Facebook).
Konceptet liknar SDL (Svenska distansligan), men här är det som namnet antyder FRI DISTANS som gäller. Tracklog ska finnas såklart men inga extra poäng delas ut för trianglar eller deklarerade mål.
Den som står längst upp på den listan i oktober får (citat admin: ”-rätt att skryta obehindrat och alla andra måste hålla käften”).
De 5 längsta flygen av piloten räknas ihop och en vinnare kommer således kunna koras.
Som en förlängning till denna individuella tävling där endast enorm ära och respekt står på spel så anordnas även en klubbtävling:
De 3 bästa piloternas 5 flyg för respektive klubb sammanställs och jämförs mot övriga anmälda klubbar. Bästa klubben vinner prispotten som består av respektive anmäld klubbs tävlingsavgift (1000kr/klubb). Åre skärm och drakflygklubb är anmäld.

Kommentera

Kommande händelser

Jan
20
lör
2018
17:30 Kallelse till Åre SDFKs Årsmöte
Kallelse till Åre SDFKs Årsmöte
Jan 20 kl. 17:30 – 18:30
Välkommen till alla medlemmar och stöd medlemmar till årsmöten, lördag den 20:en januari 2018. Plats, tid, dagordning och övriga aktiviteter

Klubb Aktuellt

Klubb Radio

VHF 2m-bandet via repeater.
Öppningston: 67,0Hz
Lyssning: 146.7625 Mhz
Sändning: 150.7625Mhz.