Klubb-bilen


För att köpa ett kort skriver du bara upp dig i pärmen och tar ut ett kort, allt ligger i pärmen i bussen. Betalning gör du till klubbens bankgiro inom 14dagar:  BG 650-3031           IBAN/ SE64 8000 0814 7191 4956 6409

För att det här skall fundera har vi gett alla kort ett eget nummer som du anger vid betalningen och som vi sedan antecknar tillsammans med ditt namn vid varje uppfärd.

Det här systemet kommer innebära lite mer arbete för dom som åker med bussen och kräver att alla tar sitt ansvar och håller koll på att ingen fuskar. Föraren ansvarar ytterst för att alla passagerare har betalat, klippkorten klipps och att körjournalen är korrekt ifylld.

Den som kör NER bussen får en tur tillgodo, anteckna dina körda och använda turer i förarredovisningsbladet och använd din namntäckning istället för biljet i körjournalen.

Den som har turer över kan lösa ut kort för lika många turer eller överlåta dom till någon annan. Obs den sen som överlåtit sin tur måste finnas på plats för namnteckning i körjournalen. Betalda klippkort från ifjol går utmärkt att använda i år.

Ungdomar under 18 som är medlemmar i klubben åker gratis men det skall alltid vara minst fyra betalande passagerare på varje tur.

Enkeltur kostar 60kr och den köper man av någon som har en tur att sälja på sitt klippkort.

För att det alltid skall fungera går det naturligt vis att betala kontant direkt i bussen också, men då kostar en tur 100kr.

För att det här skall fungera bra måste alla ta sitt ansvar och skaffa ett klippkort även om man har årskort.

Ring mig om ni undrar något

Mikael Kjellman 070-5322201

Klippkort 5 turer = 250 SEK, Klippkort 10 turer = 450 SEK, Årskort = 1200 SEK

Tankning sker på OK/Q8 i Åre. Kort ligger i kassan avsett för bilen och ev. bensin till båtmotorn. OBS! kolla olja och vatten vid varje tankning.

Körning på Skistars väg: Max 40 km/t. Tänk på att det är smalt att mötas och att vägräcken saknas.
Uppfärd får inte ske när lifterna är öppna för cykling, föraren är skyldig att förvisa sig om Skistars öppettider av liftar.
Observera att det kan finnas cyklister före och efter gällande öppettider. Lås skistars vägbom vid nedfärd. Vägbeskrivning finns i handskfacket på bilen.

Särskilda regler för långresa

1. Fyll i körjournalen (långresa)
2. Helgansvarige är den som bestämmer vart bilen skall gå.
(Dagresa enkelt tur max 20 mil. vid längre tur behöves styrelsebeslut)
3. Tanka bilen full före resan med OK/Q8 kortet.
4. Tanka bilen i Åre när ni kommit tillbaka från resan.
Dagsturen bekostar bensinen själva.

Kommande händelser

Jan
20
lör
2018
17:30 Kallelse till Åre SDFKs Årsmöte
Kallelse till Åre SDFKs Årsmöte
Jan 20 kl. 17:30 – 18:30
Välkommen till alla medlemmar och stöd medlemmar till årsmöten, lördag den 20:en januari 2018. Plats, tid, dagordning och övriga aktiviteter

Klubb Aktuellt

Klubb Radio

VHF 2m-bandet via repeater.
Öppningston: 67,0Hz
Lyssning: 146.7625 Mhz
Sändning: 150.7625Mhz.