Hej nya och gamla medlemmar!

Som ordförande i ÅSDFK kallar jag till Årsmöte den lördag den 23/1 kl 16.00 på Microsoft Teams.

Skillnaden från tidigare år är att vi i år håller mötet digitalt pga fortsatt Covid. Vi ser det dock som positivt då fler medlemmar även får möjlighet att delta, eftersom många inte är bosatta i Åre.

Kom ihåg att för att vara röstberättigad vid årsmötet krävs det att ni betalar medlemsavgiften för 2020 senast 7 dagar innan årsmötet.

Eventuella motioner kan ni skicka till kontrolltorn[@]flygare.nu alternativt via kontaktformuläret senast 2 veckor innan årsmötet, således den 9 januari. Vi har förlängt med 2 veckor då utlysning av årsmötet skett något senare i år.

Jag kommer att skicka ut inbjudan samt dokument till årsmötet senast en vecka innan mötet och anslå dessa på hemsidan www.flygare.nu.

Styrelsen 2020

Styrelsen 2020, liksom det mesta år 2020, har varit annorlunda. En del nya personer valdes in och det har fungerat bra, om än med väldigt olika ambitionsnivå.

Klubben behöver framledes en styrelse som är engagerad, men även ha kvar vissa seniora personer med erfarenhet. Förra året handlade om att säkra klubbens fortlevnad. Detta år handlar om att balansera upp styrelsen och ambitionerna. Valberedningen aktiverades därför åter igen under hösten 2020 för att, om möjligt, försöka få in några fler engagerade medlemmar.

Kontakta gärna styrelsen om du eller någon du känner i klubben skulle passa att arbeta med oss, så förmedlar vi detta till valberedningen. Tack!

Väl mött! God fortsättning och Gott nytt år!

Med vänliga hälsningar
Fredrik Lindholm

OBS! Mötet börjar kl 16.00 lördag den 23/1

En inbjudan till ett Microsoft Teams-möte har skickats till din registrerade e-postadress.

Har du inte mottagit någon inbjudan. Vänligen kontakta oss snarast på kontrolltorn[@]flygare.nu